Over ons

Over Ons

Probeer ons, U beslist zelf !


Wij zijn een schoonmaakbedrijf uit de regio Kempen, met ruime ervaring in de schoonmaakbranche.

 


Door proactieve werking met een luisterend oor naar onze klanten toe, zetten wij alles in het werk om tot het beloofde resultaat te komen dankzij samenwerking en constante communicatie met onze medewerkers en klanten.


Aarzelt u niet om met ons contact op te nemen, wij beantwoorden graag en vrijblijvend al uw vragen.


Bij velen komt de vraag weleens op of u dergelijke poetshulp wel in huis kunt halen. Bij Spik en Spons is het antwoord simpel: we verzekeren u een aanpak op maat volledig volgens uw wensen. Wij beantwoorden al uw vragen, houden u op regelmatige basis op de hoogte van onze werkzaamheden en staan in voor een uiterst bekwame service


Spik en Spons plaatst uw wensen en noden bovenaan. Meedenken en proactief handelen vanuit ons eigen vakspecialisme. Klantkennis gecombineerd met vakkennis.Dat is de dienstverlening van Spik en Spons, meer dan alleen handjes leveren.


Met een mooie selectie ecologische producten, die wij hebben uitgekozen, om alleen de beste diensten te kunnen leveren. Uw ruimtes zullen tot in de puntjes netheid ademen na een minutieuze behandeling van Spik en Spons. Elk vuiltje wordt vastberaden verwijderd, zodat uw onderneming weer als vanouds kan schitteren.